Onze 5 Elho favorieten!

Heerlijk hè dat zonnetje! Ik geniet volop. En ik denk iedereen wel, maar is jouw tuin al zomer klaar? Ik kan me voorstellen dat je begin mei na al die koude dagen de tuin misschien nog niet helemaal klaar hebt voor aankomende zomer. Kan jouw tuin ook wel wat garden happiness gebruiken? Dan heb ik leuk nieuws! Je maakt namelijk kans op mijn 5 favorieten van elho.

Ik ging alvast aan de slag, om jullie te inspireren. Deze zomer ga ik voor kleur.Vorig jaar is onze tuin vernieuwd en was hij nog vrij kaal. Maar nu leef ik me lekker uit en creëer ik gezellige hoekjes in de tuin. Kleur zorgt ervoor dat je net wat meer dat zomerse gevoel krijgt als je lekker in de zon zit. Maar ook op minder mooie dagen doet de tuin dan iets minder somber aan. De loft urban serie van elho zorgt voor een kleurrijk buitenleven. Bijna alle potten in deze serie zijn namelijk in jouw favorieten kleur te vinden!

Ik ga voor nude en jade groen gecombineerd met helder wit. Samen met mijn andere items in de tuin creëer ik op deze manier een kleurrijk geheel met natuurlijk pasteltinten. Door hoekjes te creëeren, ontstaat een gezellig sfeertje in onze grote tuin. De loft urban serie is ook zeer geschikt voor een balkon of serre. Doordat de plantenbakken lekker licht zijn kun je ze makkelijk verplaatsen. Handig als straks echt de zomer begint en je een tuin feestje geeft.

Omdat ik niet zo goed ben met bloemen, kies ik er vaak voor om winterharde planten te nemen. Doordat ik in het tuincentrum goed heb gezocht heb ik alsnog leuke planten kunnen vinden die een zomers gevoel geven aan het geheel. Zo ging ik voor mooie grassen maar ook voor planten met een bloem erin. Door deze te combineren met de plantenbakken in kleur is het echt een zomers geheel. Een leuke plantenpot of bak zorgt er dus echt voor dat je plant beter uitkomt!

Nu ben je zeker wel nieuwsgierig geworden naar mijn 5 favoriete items van elho?

Mijn 5 favorieten van elho zijn:

1. De loft urban frame Living Black

Super leuk deze plantenstandaard voor buiten. Eerder zagen we al veel plantenstandaards voor binnen maar nu kun je dus ook buiten hoogte creëren met je favoriete plant. Ik koos voor de kleur zwart, zodat hij gecombineerd kan worden met alle kleuren.

2. Loft urban rond Nude

De perfecte plantenpot voor in de loft urban frame!

3. Loft urban hoog Jade groen

Door de hoogte van deze pot kun je leuk combineren met andere potten uit de loft urban serie. Door ze te combineren krijg je hoekjes , en dat is precies waar ik naar op zoek ben. De kleur jade groen is super mooi in combinatie met roze en pastelkleurige bloemen. Een plantenpot met een echt zomerse touch!

3. Loft urban schaal Nude

Deze schaal is leuk voor op tafel of gezellig op de grond naast de palletbank. Door dat Elho ook een mooie schotel heeft voor eronder krijg je geen lelijke kringen op je tuintafel. Ik heb er zelf voor gekozen om hier een vetplantje in te doen, zo blijft de schaal mooi laag als ik hem neerzet op tafel.

5. Loft urban terrace Wit

Deze mooie grote plantenbak is makkelijk te verplaatsen omdat er wieltjes onder zitten. Dit vind ik echt heel fijn, zo kan ik de plantenbak overal neerzetten, om bijvoorbeeld leuke foto’s te maken van de tuin maar ook bij een tuinfeestje rol je hem zo aan de kant. En ook rijd ik mijn plant zo de schaduw in bij teveel zon. Mega praktisch dus!

Het tropische sfeertje in mijn tuin bevalt mij prima, en de items van elho zorgen ervoor dat binnen en buiten meer een geheel word. Door dat de plantenbakken prima passen bij de tinten in huis. Dus als het zo wat minder weer wordt geniet ik vanaf het keukenraam ook van mijn tuin. Kortom Garden Happiness!