Gehandicapten parkeerplaatsen in Den Haag e.o.

Den Haag is een geweldige stad. Het is een heerlijke stad om in te wonen en te leven. Wanneer je gehandicapt bent is dat natuurlijk niets anders. Het is wel belangrijk om een goede parkeerplaats te vinden als je ergens moet zijn in Den Haag. Misschien moet je in het centrum zijn? Ga je naar het Binnenhof of wil je op een andere plek in het centrum zijn. Den Haag is een levendige stad waar je volop van kunt genieten. Het is fijn om in Den Haag te zijn. We helpen je graag om de beste gehandicaptenparkeerplaatsen in Den Haag te vinden. Op die manier kun je snel naar je bestemming gaan vanaf de parkeerplaats. 

Den Haag bezoeken 

Natuurlijk kun je ook met het openbaar vervoer naar Den Haag komen. Het is echter niet altijd even praktisch als je nog door moet reizen naar een ander deel van de stad. Het is daarom prettig om met je eigen auto naar je bestemming te reizen. Kies een goede parkeerplaats voor je aangepaste auto of bus. Er zijn voldoende Gehandicaptenparkeerplaatsen in Den Haag. Het is belangrijk om de juiste plek te kiezen, zodat de afstand tot de eindbestemming minimaal is. 

De juiste gehandicaptenparkeerplaatsen in Den Haag

Graag helpen wij je met onze site om de beste gehandicaptenparkeerplaatsen in Den Haag te vinden. Er zijn vele gehandicaptenparkeerplaatsen in Den Haag beschikbaar. Het is wel belangrijk om op de hoogte te zijn van de verschillende parkeerplaatsen. Hier helpen wij dus graag bij. Plan vooraf waar je gaat parkeren om zo zelf minimaal te bewegen van de parkeerplaats tot de plek van je eindbestemming. Het is fijn om op die manier jezelf binnen Den Haag te verplaatsen. Misschien moet je wel op meerdere bestemmingen zijn op één dag. Dan is het fijn dat je een goede gehandicaptenparkeerplaats in Den Haag hebt.

Gehandicapten parkeerplaatsen in Scheveningen

We houden er allemaal wel van om een dagje naar Scheveningen te gaan. Lekker een dagje uitwaaien aan het strand. Het is ook fijn om te genieten van een wandeling over de pier. Ook een drankje doen bij een strandpaviljoen kan. Als gehandicapte hoef je jezelf niet te beperken om je dit allemaal af te laten nemen. Kies er daarom voor om een mooie en goede gehandicaptenparkeerplaats in Scheveningen te gebruiken. 

De dichtstbijzijnde gehandicaptenparkeerplaatsen in Scheveningen

Natuurlijk kan er ook een andere reden zijn om naar Scheveningen te gaan. Misschien ga je naar het casino, het theater of bij iemand op bezoek. Door de verschillende gehandicaptenparkeerplaatsen in Scheveningen te kennen is het mogelijk om een plek dichtbij je eindbestemming te kiezen. Op onze site helpen we je graag om de beste parkeerplaatsen te krijgen. Het wordt zo een stuk gemakkelijker om naar Scheveningen te reizen of binnen Scheveningen te reizen. 

Een goede gehandicaptenparkeerplaats in Scheveningen

Scheveningen is een geweldige bestemming. Ook kan het zijn dat je er al woont en binnen de stad zelf reist. Het is heerlijk om dan direct een passende parkeerplaats te vinden. Deze site helpt om de juiste en beste gehandicaptenparkeerplaatsen in Scheveningen te vinden. Het is niet nodig om thuis te blijven. De mogelijkheden om een goede parkeerplaats te vinden als gehandicapte is niet meer zo moeilijk. 

Snel en gemakkelijk parkeren 

Het is mogelijk om met de gehandicaptenparkeerplaatsen in Scheveningen door Scheveningen te reizen. Het is gemakkelijk om een goede parkeerplaats te krijgen op die manier. Het is natuurlijk vervelend om rondjes te blijven rijden en geen goede gehandicaptenparkeerplaats te vinden in Scheveningen. Wij helpen graag om dit probleem te voorkomen. De barrière om zo naar Scheveningen te komen is een stuk kleiner voor gehandicapte mensen. 

Waar mag ik met een gehandicaptenparkeerkaart parkeren?

Er zijn 3 soorten gehandicaptenparkeerplaatsen waar je met een gehandicaptenparkeerkaart uw auto mag parkeren.

 • Algemene gehandicaptenparkeerplaats: U herkent een algemene gehandicaptenparkeerplaats aan een blauw verkeersbord met een witte P en een wit rolstoelsymbool (verkeersbord E6). Bij het verkeersbord kan op de bestrating een groot wit kruis staan. Alleen voertuigen met een gehandicaptenparkeerkaart mogen hier parkeren.
 • Gehandicaptenparkeerplaats op kenteken: Een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken is een gereserveerde parkeerplaats. Bijvoorbeeld bij een woonhuis. Onder het blauwe bord met het rolstoelsymbool hangt een wit bord met een kenteken. Alleen de auto of het gehandicaptenvoertuig met dit kenteken mag hier staan.
 • Gehandicaptenparkeerplaats op kenteken met tijdsaanduiding: Een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken met tijdsaanduiding is een gereserveerde parkeerplaats. Het is een parkeerplaats op een plek waar je op vaste tijden komt. Bijvoorbeeld je werk. Onder het bord met kenteken hangt een wit bord met dagen en tijden. Binnen deze uren mag je alleen hier parkeren. Op andere uren mogen ook anderen op deze plaats parkeren.

Gehandicaptenparkeerkaart per gemeente

De samenstellers van deze pagina zijn niet aansprakelijk voor mogelijke schade of nadeel, voortkomend uit onjuiste of onvolledige weergave van de informatie.

Legenda:

 • Gem. = Gemeente
 • BGP = Betalen op Gehandicapten Parkeerplaats
 • Tijd = Maximale tijd
 • BOP = Betalen Op Parkeerplaats
 • Tijd = Maximale tijd
 • Opm. = Opmerking

Afkortingen:

 • GPP = Gehandicapten Parkeerplaats
 • GPK = Gehandicapten Parkeerkaart
 • PS = Parkeer Schijf
 • Gar = (Parkeer)garage
GemeenteBGPTijdBOPTijdOpmerkingen
‘s-Gravenhage / Den Haag / ScheveningenneeneejaneeBewoners kunnen een Bewonersparkeervergunning gehandicapten aanvragen. Hiermee kunnen ze gratis parkeren op betaald P-plaatsen.
ZoetermeerneeneeIn parkeergarage 3 uur gratis
RotterdamneeneejaneeOp algemene gehandicaptenparkeerplaatsen gratis parkeren;
In openbare parkeergarages zijn GPP aanwezig.
LeidenneeneeneeneeParkeren op vergunninghouderplaats verboden.
LeiderdorpneeBinnen woonerf beperkt parkeren buiten vakken toegestaan: parkeerschijf.
Leidschendam-Voorburgneeneeja2
Schiedamneeneeneenee
VlaardingenjajajajaMax 3 uur gratis parkeren in vergunninghoudersgebied: parkeerschijf
Betaald parkeren op P-plaatsen met max parkeerduur van 1 uur en in parkeergarages.
Pijnackerneeneeneenee
DelftneeneeneeneeWel betalen op plaatsen voor kortparkeren en in de Phoenixfarage en Zuidpoortgarage.
Naaldwijkneeneeneeneeop parkeerdek 3 uur gratis, daarna betalen
Wassenaarnee3nee3

Related posts